1, 10.09.2020 22:12

PETEK 11. septembra z LUNO v sočutnem RAKU

Petek bo čisto prijeten dan, vse do pol enajste ure bomo še z energijo dvojčka. Luna se bo zgodaj zjutraj lepo povezala z Marsom, ki je retrograden, upam, da se bomo bolj spontano obnašali in komunicirali.

Včerajšnji vpliv obrata Marsa je seveda še zelo močan, marsikdo se je obnašal čisto neprimerno in vztrajal pri svojih pričakovanjih. Zaznati je bilo več verbalnih napadov, kot izraza jeze in hitrih nepremišljenih odločitev. Kot da, naletimo na » gluha ušesa«, vsak vztraja pri svojem in ne posluša drugega. Zaradi obrata Marsa, pa se marsikdo odziva zelo netaktno, neprimerno, napadalno, zahtevno in celo agresivno. Opazila sem, da so se ljudje« vtikovali«  v druge, opozarjali na nekaj, kar jih je zmotilo, kot, da imajo pravico vloge » policaja«. Toliko nestrpnosti kot včeraj, v prostorih, kjer je več ljudi, recimo v trgovini, še nisem doživela v tem času zgodbe korone.

Ampak današnja Luna, z vstopom v raka bo prinesla vsaj v dnevnem tempu več sočutnosti, prijetnosti, bolj bomo pomagali ter prisluhnili  drug drugemu in pokazali svoja čustva. Bolj se nam bodo smilili ljudje, več bo razumevanja in  sočustvovanja. To je ena topla, skrbna energija, ko nam najbolj leži biti v krogu domačih in družine.

Res je, da bomo imeli tudi celodnevni vpliv Sonca in Neptuna, vnaša več zmede, nejasnosti in slabi vitalno energijo, predvsem predstavnikom device in ribe.

 

Ne bodite preveč razočarani, če vam ne bo šlo vse po načrtih, pozdrav Irena

 

Nazadnje urejano na 1, 10.09.2020 22:32