1, 09.09.2020 21:18

ČETRTEK 10. septembra z LUNO v zgovornih DVOJČKIH

Danes v četrtek bomo imeli zadnji Lunin krajec, kar nam lahko prinaša rahlo raztresenost, nerazumevanja, stres in nemir v telesu.

Luna potuje po dvojčkih, prinaša neko hitro, nestanovitno energijo, ko bomo vse počeli na enkrat, skakali iz zadeve na zadevo in sproti spreminjali načrte. Težko bomo na enem mestu, težko v neki rutini, čutili bomo  nemir, spremenljivost in nestanovitnost. Verjetno bomo veliko komunicirali in » viseli« na telefonu in na družbenih omrežjih.

Popoldne gre Luna še v dinamiko z Neptunom, da bo zameglila našo presojo in dojemanja. Pod tem vplivom se hitro zmotimo in zmedemo. Lahko se ta vpliv prenese še na petek, ker gre tudi Sonce nasproti Neptunu. To je neka nemoč in padec vitalne energije.

Seveda ne  spustimo močan astrološki premik, zavedajmo se, da gre Mars v ovnu  v retrogradno gibanje. Marsikdo bo čutil nek nemir, pritisk, nemoč, celo jezo, ker se nekaj ni premaknilo…

 Preberite si na mojem blogu več o njegovem vplivu:

http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/1531-sreda-9-september-2020

Poizkušajmo čim manj dvomiti v svoje odločitve, se ne odzivajmo na nemirno energijo in bo dan čisto zanimiv, v petek se bomo počutili bolj osredotočeni,

Pozdrav Irena