1, 07.09.2020 22:19

TOREK 8. septembra z LUNO v zemeljskem BIKU

Zemeljske energije znamenja bika nas vedno spodbujajo k materialnim zadevam in k dosegu cilja. Delo nam bolj diši, usmerjeni smo v posel in v konkretne rezultate.

Lahko se odločimo tudi za pomembne nakupe, za urejanje vseh finančnih zadev in za postavljanje stabilnosti našega življenja. Aspekt Lune s Plutonom dodaja posebno moč in prodornost, s pomočjo Saturna pa bomo dobro organizirani, stabilni, namenjeni poslovnim uspehom in dobro urejali upravne zadeve. Vse pomembne odločitve naredimo do 15 ure, saj bo šla potem Luna v prazni tek.

Naj bo popoldanski čas namenjen praktičnim opravilom, kuhanju, vlaganju sadja in zelenjave in pospravljanju  doma. Verjetno imamo te dneve bolj prijetne in ugodne, saj se približuje aspekt Sonca in Jupitra, kar v nas spodbuja veselje, optimizem in neko zadovoljstvo.

Res je tudi, da je Mars stacionaren in da se bo kmalu obrnil retrogradno, o tem bom še pisala v blogu.

Naj vas spomnim, da so pred vrati astrološki tečaji in brezplačna delavnica preko Zooma, PRIJAVITE SE , še je nekaj mest odprtih, bomo debatirali o astrologiji, o prekrasni vedi. Pričnemo v ponedeljek 14. septembra, ob 17 uri, prijave na moj mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijeten torek vam želim, sem že doma iz dopusta, bilo je čudovito, nabrala sem si polno dobre energije in lepih vtisov in z veseljem odpiram jesenski del astroloških tečajev.

Pozdrav Irena