1, 30.08.2020 18:53

ASTROLOŠKI VPLIVI ZA NASLEDNJE DNI, od ponedeljka 31. avgusta do ponedeljka 7. septembra 2020

Zadnji dan v avgustu v PONEDELJEK bomo z Luno v vodnarju še vedno polni energije in zanimivih idej. Luna je v rastoči fazi, približuje se svoji polnosti, tako, da bo v zraku več energije in vznemirjenja.

Danes se bo še vedno čutil vpliv Venere in Plutona, lahko nas vznemirja in v odnose prinaša več nesoglasij in konfliktov. Seveda potreba po družabnosti in povezovanju v nas ostaja, toda, če nam ne bo uspelo najti to harmonijo skozi odnose z našimi najbližjimi, se ne bomo počutili izpolnjeni. In ko nam kaj manjka, smo nezadovoljni in to na silo iščemo zunaj sebe.

V TOREK, s prvim septembrskim dnevom bomo v jutranjih urah uspevali še z energijo vodnarja, Mars nam bo dodajal ta poriv, ta naš notranji bojevnik se bo odzval na najmanjšo zunanjo zaznavo. Odličen aspekt za timsko delo.  Naj bo učencem in dijakom prijeten vstop v prvi šolski dan.

Ob 11:35 uri bo Luna prestopila v znamenje ribe in se že pripravljala na sredino polnost. Za vse vas, kateri ste bolj čustveno občutljive narave, boste imeli težje svoja čustva pod kontrolo.

Vendar nam bosta  pa Merkur in Pluton v povezavi odpirala notranjo intuicijo in zaznavo dogajanja iz okolice. Če smo notranje odprti in sposobni zaznave, bo torek za nas zelo prijeten in senzitiven. V kolikor ne znate balansirati s polnostjo energije polne Lune, zna znamenje ribe iz vas potegniti veliko nemoči, čustvenega trpljenja in vlogo žrtve.

SREDA bo dan polne Lune v ribah, dovršila se bo zjutraj ob 7:23 uri na 10* ribe, bo v sekstilu z Uranom in v konjukciji z Neptunom. Lahko dobimo močne uvide in neko jasnost, kako stvari predrugačiti, spremeniti. Ribja energija je dobra za razne tretmaje, terapije, saj z njihovo pomočjo lahko pometemo z različnimi strahovi in fobijami. Predvsem pa bo ta polna Luna trkala na našo podzavest in na globoke nedokončane vzorce. Dobro bo delo različno sproščanje, saj je znamenje ribe, občutljivo znamenje, ki zelo deluje na psiho. Pobožajmo našo dušico danes, naj nam kaj lepega zapoje.

Bo pa na področju odnosov, ljubezni in tudi v financah kar turbolentno, saj se od srede do petka sestavlja kardinalni T kvadrat z Venero, Saturnom in Marsom. To bo neka nemirna energija, ki nas potiska v spremembe in na preizkušnjo.

ČETRTEK nam obeta konstruktiven dan, sicer bo Luna do poznega večera v ribicah, ampak lepih aspektov. Merkur v harmoniji s Saturnom, oba v zemeljskih znamenjih nas spodbujata, da lahko zbrano delamo in se dobro organiziramo. Zdrava kmečka pamet bi se reklo in konstruktivna premišljenost. Čustvenim dramam, ki jih ni videti konca, vleče se od polne Lune in še v petek se bo preneslo, bo dane Venera malce omehčala značaj. Potrudimo se in izboljšajmo odnose.

PETEK bo aktiven dan z energijo Lune v ovnu, imeli bomo več energije in željo po aktivnem preživljanju časa. Vendar se še danes Venera ujame v disharmonijo z Marsom, sicer je to tudi strastna energija, ki jo je dobro izkoristiti med rjuhami. Drugače lahko neti kreganje, razdore, ljubosumnost, čustvene drame, prepire. Pomagal in blažil bo Merkur, saj z njegovim razumom in preudarnostjo lahko rešimo marsikateri konflikt. Tako na prvo žogo lahko planemo z močnim odzivom, če pa se malce otresemo nepotrpežljivosti, je vse videti manj konfliktno.

Odnosi so sigurno nekaj kar potrebujemo in si želimo. Negujmo jih…

SOBOTA z dinamično energijo ovna je odlična za načrtovanje, planiranje, športno udejstvovanje in za fizično delo. Tudi če se nam pokažejo ovire, jih lahko premagamo. Ne smemo pozabiti, da je Mars, vladar ovna tudi v ovnu in da je že zelo počasen. Pripravlja se na svoj obrat v retrogradno smer.

9. septembra se bo popolnoma ustavil ter obrnil v retrogradno smer in vse tegobe, frustracije in neprijetnosti se bodo zgrnile na »jeznega junaka«. Neprijetno se bomo počutili, bili agresivni, jezni, polni neke zoprne energije, kot, da bi želeli skočiti iz svoje kože. Vse in vsakdo nas bo jezil in spravljal v stisko. Mars bo retrograden vse do 15. novembra in marsikaj bo prinesel s seboj. Predvsem neko vsiljeno energijo. 

In vsa zgodba se ponovi konec septembra (29.9)., meseca oktobra ( 9. in  19.10.) in decembra ( 23. in  24.12.) , ko bo Mars, tokrat direkten ponovno kvadriral družbene planete, Jupitra, Saturna in Plutona. 

Pred nami so kar naporni meseci, če želimo, da bo vse teklo gladko, bomo morali vse zunanje pritiske in ovire sprejeti bolj mirno, z neko strategijo in odločnostjo, da kaj pri sebi spremenimo. Posebno bodo na udaru kardinalna znamenja( oven, kozorog, rak in tehtnica). 

Ja z Marsom v ovnu ni šale, je agresiven in zelo strasten ter željan dinamičnih izzivov, vse to bo dobil, samo če mu bomo dovolili in se mu prepustili. Prosim Mars ne prinašaj nam veliko konfliktov, tega je že tako preveč, napoji nas z voljo in pogumom, pa bomo bolj zadovoljni z njim, kajne? 

NEDELJA bo slavila včerajšnji prestop Merkurja v tehtnico, naslednje tedne bomo dali prostor uglajenemu in uvidevnemu govoru. Neke praktične miselnosti in sposobnost analize bomo prepustili devici, nam pa bo sedaj bolj všeč leporečje, prijazen  govor in usklajeno razmišljanje. Odlično bomo znali pomirjati nasprotja in iskati neko zlato sredino.

Luna bo v biku in naši čuti se bodo odpirali. Privoščimo si dobro kosilo, naj nam tekne.

Z PONEDELJKOM bomo odprli prijeten teden padajoče Lune, znamenje bika nas pomirja in prinaša dobro počutje. Luna in Sonce bosta v harmoniji in tako kot zunaj, bo tudi v nas neka umirjenost in spokoj.

Počasi se bližamo začetku jesenske sezone ASTROLOŠKIH TEČAJEV, vabljeni v našo sredino, začnemo tam po 20 septembru z tečajem Uvod v astrologijo, z Razlago rojstne karte in z Horarno astrologijo.

Če še niste prepričani, da je poznavanje astrologije kot vede  nekaj za vas, se nam pridružite na BREZPLAČNI DELAVNICI preko Zooma, ki bo 14., 15. in tudi 16. septembra. Čisto poljubno.

Zelo vabljeni, prijave na moj mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Lepo vas pozdravljam in upam, da so vam moji astrološki napotki koristni in prinašajo veselo branje, objem Irena