1, 29.08.2020 08:27

VIKEND 29. IN 30. avgusta z LUNO v organiziranem KOZOROGU in svobodoljubnem VODNARJU

SOBOTA bo dan namenjen poslovnim zadevam, delu, obveznostim. Kozorogova energija je hladna, rezervirana, Luna v zemeljskem kozorogu težko pokaže svoja čustva, odnosi se ohladijo in mi bomo zelo resni, odgovorni in usmerjeni v obveznosti.

Do večera bo dan relativno prijeten, tudi dnevni aspekti so spodbudni, kar lahko prinaša dobro dogovarjanje, neko zaupanje v življenje, občutek, da smo zadovoljni. V kolikor ste prosti in vas vleče ven v naravo, bodo hribi in gore idealna izbira, okoli poldneva si bomo vzeli čas zase in za svoje misli.

Večer pa bo lahko za nekatere nemiren in napet, saj se Luna sreča s Saturnom in gre v dinamiko z Marsom. To je lahko neka tečnoba v nas, nerganje, strah pred obveznostim in težke misli. Nekaterim bodo čustva ušla pod nadzora in težko boste brzdali svoje odzive( predvsem tistim, ki imate v svoji rojstni karti ta dva neharmonična aspekta, torej Luno v povezavi s Saturnom in Marsom).

NEDELJA z vstopom Lune v vodnarja prinaša bolj svobodoljubno in neodvisno energijo, malce se otresemo hladu, nesproščenosti in bolj prijateljsko zadihamo. Vendar v ljubezni in v odnosih pa neti nek nemir v skladnosti, bodisi ljubosumje, nerealna pričakovanja, zavist in ležernost.

Otresimo se slabe volje, stresa, če le znamo in zmoremo, se usmerimo bolj na pozitivne stvari, morda opravimo dela, ki so sedaj v tem času potrebna, uredimo vrt, njivo, sadovnjak in seveda, sedaj je čas za vlaganje zelenjave in sadja. To bomo zmogli, saj nam Sonce v devici pomaga pri pripravi vsega dobrega za dolgo zimo.

Imejte prijeten vikend, še zadnji v avgustu, objem Irena