1, 27.08.2020 08:56

ČETRTEK 27. avgusta z LUNO v simpatičnem STRELCU in v resnem KOZOROGU

Dopoldanski čas bomo preživljali  še zelo aktivno, polni zanosa in  veselja. Vleklo nas bo k našim ciljem, imeli bomo polno načrtov in veliko pogonske energije.

Veliko dela in obveznosti lahko napravimo, predvsem pa smo sposobni kaj načrtovati in planirati. Cilji se ne zdijo tako daleč. Kdor je srečko in je ujel zadnji  čas za dopust kje izven Slovenije, saj se meje zapirajo( oziroma nam grozi karantena) bo užival na vse pretege. Sicer je tudi res, da v Sloveniji lahko najdemo lepe kraje za dopust, tudi sama sem izkoristila nekaj dni na čudovitem koncu. Me še vleče Soča in tisti kraji…

Romantična povezava Venere in Neptuna nas bo navdihovala, da sledimo svojim sanjam, navdihu in klicu srca, le kam nas vodi…to je tudi nek romantičen aspekt, ki je naklonjen ljubezni, zaljubljenosti in nakupom lepih stvari.

Po 14 uri gre Luna v prazno in energija v nas se bo malce umirila. Nekako bomo potegnili ročno zavoro in preživeli urice bolj za sanjarjenje, kot to, da se osredotočimo na oprijemljive  cilje.

Luna bo zvečer ob 19:37 uri vstopila v kozoroga in vplivala na nas, da se zresnimo in ohladimo. Naše potrebe in čustva, ne bodo več evforične. Pred nami je tudi lep in zanimiv petek.

Lep pozdrav od Irene