1, 25.08.2020 20:39

ASTROLOŠKI VPLIVI od 22. do 25. avgusta 2020

Kako bomo naslednje dneve?

 

Luna bo v SOBOTO še vedno v tehtnici in klicala k lepim odnosom, nas potiskala v družbo in k nakupom. V nas se bodo odpirala romantična čustva, želja po pozornosti in ljubezni.

Težko bomo zbrani samo na eno zadevo, ohranjali treznosti in koncentracijo, saj bo šla Luna v dinamiko z Jupitrom. Želje in to veliko različnih želja in potreb se bo premikalo v naših misli. Kaj bomo izbrali?

Vstop Sonca v znamenje device ob 17:45 uri je sigurno pomemben astrološki vpliv, ki nas bo navdajal z pridnostjo in dobro analizo. Nekako se ta razigrani čas avgusta poleže in v nas se bo odpirala energija dela, pridnosti in skromnosti.

Zaključujejo se dopusti, žal tudi zaradi " zgodbe korone", marsikomu bo v naslednjih dnevih odpadel dopust. Agencije že odpovedujejo plačane namestitve in polete.

Adijo Grčija tudi zame...

Zna biti naporna noč, zjutraj v NEDELJO se lahko zbudimo neprespani, tečni in z glavobolom. Malce manj prijetni aspekti se bodo podili na nebu, ko bomo mi spali. Dopoldanski čas z Luno v tehtnici zna biti spravljiv in prijetnejši skozi odnose, začutiti bo rahlo pasivnost in lenobo.

Energija se bo spremenila, po 12 uri vstopi Luna v škorpijona in bo začinila dan. Več bo strasti, prodorne energije, predanosti in intenzivnosti. Kasneje gre Luna še v harmonično povezavo s Soncem, začutili bomo sebe in svoja hotenja.

Sonce je v devici, naslednji mesec dni bomo zelo skrbni, predani delu, obveznostim, bili praktični in natančni. Devica je znamenje razuma, reda in spoštovanja pravil, zato si le naredimo plane za posel in delo za jesenski čas. Ne se držati samo poznanega in preizkušenega, stopimo ven iz vrste in naredimo nekaj na svoji samoinciativnosti.

Smo v tednu dni rastoče Lune, dnevni vplivi bodo večinoma prijetni, razen nekaj vmesnih » spodrslajev«. V fazi rastoče Lune smo bolj delavni, prodorni, imamo več fizične energije, več projektov v rokavu in z večjim uspehom in zanosom jih realiziramo. Spravimo se takoj v akcijo, ne čakamo dolgo.

V PONEDELJEK bomo z energijo škorpijonske Lune še dodatno stimulirani in intenzivni v delovanju, Venera nam bo postregla z nekim uspehom, to je prijetna energija, s njeno pomočjo smo mirni in nekonfliktnih odnosov. Luna bo imela aspekt tudi z Jupitrom, neka sreča in zadovoljstvo bo v telesu.

Vendar, se danes dovrši en družben aspekt, ki je manj prijeten, to bo Mars v kvadratu s Saturnom. To je destruktovna energija, po domače »gas in bremza sistem«, Mars bi rad ponudil akcijo, v ovnovem tranzitu nosi veliko motivacije, hitre energije, ki želi narediti nekaj takoj. Saturn je omejevalen, zlahka čaka in počaka, nosi strahove, nosi neke zunanje omejitve in pod tako kombinacijo nismo ravno dobrega počutja. Lahko bomo dobili občutek, da smo zelo utrujeni, da ne moremo realizirati tega, kar smo si zadali, to nas lahko frustrira in spravlja v jezo, lahko postanemo celo zelo pasivni, z izgovorom, saj mi itak ne gre…

Prinaša jezo, frustracije, razočaranja, bes, agresijo, tako potuhnjeno… Vendar, že zadnjič, ko sem pisala o neprijetnem aspektu Marsa in Plutona, sem dobila nekaj komentarjev, kaj »napovedujem«, saj je vse lepo in dobro, nič ne čutim. Seveda, jaz razlagam samo to, kar se dogaja na nebu, kateri astrološki aktivatorji so aktualni in kako LAHKO deluje na nas, jaz nič ne NAPOVEDUJEM, še manj pa na vsakega posameznika. Ne občutimo vsak dan vsi isto, vse vplive na isti način. No nekateri boste danes občutili manj prijetno ta kvadrat, ja tisti, ki imate v svoji rojstni karti dinamično povezavo Marsa in Saturna( opozicija, kvadrat, konjukcija, poldrugikvadrat, inkonjukcija), ostali v večji meri ne. Torej če tega aspekta nimate v rojstni karti, potem verjetno ne bo vplival na vas. In še nekaj, nekateri živite zelo odmaknjeno od drugih, v nekem gozdu, kje ob potočku, kjer si sam in izoliran težko nekdo od zunaj pritiska na vas, kajne?

Čisto druga situacija je, če smo zelo aktivni, pod stresom, preobremenjeni, v stiku z mnogimi ljudmi, na cesti, v službi, v trgovini, recimo na banki in podobno, potem smo izpostavljeni množici ljudi in lahko nam vsak prinese nekaj te negativnosti in pritiskov od zunaj in to se zasidra v našem telesu, naredi neko reakcijo. In to recimo prinesemo domov, med svoje domače in ta napetost se čuti in lahko izraža neprijetno. In smo tečni mi, pa še ostali okoli nas.

Tako gre to, poudarjam, razlagam dnevne vplive na splošni ravni, vsak nosi svojo osebno energijo in osebno zgodbo, na kaj in kako se bo odzval, ki je napisana v osebni rojstni karti. Zato pa so osebne astrološke razlage.

Do popoldneva bomo v TOREK še z energijami škorpijona, malce potegnjeni vase in manj sproščeni. Če imamo skrbi, bodo dobile velike oči. Ampak energija se bo spremenila in že od vstopa Lune v strelca, od 14:49 ure dalje bo bolj sproščeno in prijetnejše. V nas bo več optimizma, veselja, sreče, življenje bo delovalo bolj jasno, svetlejše in optimistično. Lep aspekt Merkurja in Urana prinaša nove ideje, zamisli in razkriva marsikaj zanimivega. Pustite se presenetiti.

Večerni prvi Lunin krajec nas spodbuja, da morebitne prepreke in ovire rešujemo zbrano in preudarno. Smo naleteli na nesoglasja? Nič hudega, konflikti so del vsakdanjika, to je samo način, da se naučimo poslušati in sprejemati drugačna mnenja in stališča. In tiste bolj egocentrične, konflikti znova in znova  učijo, nismo sami, rabimo se prilagajati, veliko je zanimivih ljudi, ne dogaja se vse samo okoli tebe, ni samo ena resnica, ne gre energija samo v eno smer, nikoli nimaš vse ti prav, spuščaj užaljenost, dojemi realno sliko. Energija mora vedno krožiti.

 

Imejte lepe dneve, pozdrav Irena

 

Nazadnje urejano na 1, 25.08.2020 20:51