1, 22.07.2020 21:01

ASTROLOŠKI VPLIVI od četrtka 23. do ponedeljka 27. julija

Smo v obdobju vpliva Sonca v levu, dal nam bo dovolj poguma, da tvegamo in stopimo ven iz rutine. Povezali se bomo s svojim notranjim občutkom za napredek in si dovolili sijati ter izstopati kot pomembna  oseba. Bodimo pogumni in poglejmo svoje napake, katere smo predhodno naredili, posledica je naš neuspeh in sedaj z levovo energijo pridobimo ta pogum in zanos, da tok načina delovanja spremenimo.

V ČETRTEK lahko marsikaj premaknemo in naredimo, ko bo Sončevi ognjeni energiji Luna dodala še pridnost device. Da ne bo vse monotono in rutinirano bo poskrbel Uran s svojim zanimivim vplivom, učinkovitost in realizacija vsega se bo povečala. Zelo bomo komunikativni, zgovorni in veseli družbe. Naj se realizirajo nove ideje.

Tudi PETEK bo dan za delo in opravke, če ste polno  zaposleni, lahko dosežete veliko. Jupiter ponuja razvoj in napredek, če ste le dovolj pogumni in samozavestni, da malce tvegate.

VIKEND z energijo Lune v tehtnici ponuja harmonijo, stabilnost in usmerjenost na počutje obeh partnerjev, ne samo nase. Bolj kot ne bomo družabni, veseli zabave, druženja, prijateljev, izleta, ali kar odhoda na dopust. Luna se bo v SOBOTO lepo povezala s Soncem, to je lepa, prijetna energija zadovoljstva in dobrega sodelovanja. Vas vleče na dopust, mene na morje.

Tudi v NEDELJO bomo z energijami tehtnice bolj naklonjeni sodelovanju in harmoničnim odnosom, naj nam bo lepo, kjer koli bomo. Luna in Venera sta idealni ženski par energij, ki vlivata zadovoljstvo in občutenje sreče. Bodite kreator svojega časa, vse se da organizirati, samo če se hoče. Brez akcije ni reakcije, to pa že vsi vemo, vendar včasih to pozabimo, ali pa se preveč prepustimo lenarjenju in ležernosti.

PONEDELJEK bo bolj aktiven in dinamičen dan, Luna bo vstopila v škorpijona, nekega miru in ravnotežja ne prinaša, temveč več drame, dinamike in napetosti. Imeli bomo prvi Lunin krajec in Merkurja v dinamiki z Marsom, kar je impulzivna energija. Več bo potrebno strpnosti in zadržkov v reakciji. Ne bodimo prenagljeni, se ne bo dobro končalo. Pazimo na izrečene besede, tisti, ki se radi kregate, danes rajši ne. Se umaknite in si mislite svoje.

Imejte se lepo, uživajte poletje, jaz bom na morju, plavala, kot bom le zmogla. Se že veselim, morje mi daje sproščenost in igrivost ter rahlo zagorelost. Telo je potem lepše, se kar sveti...

Vem, da mi bo lepo, naj bo še vam.

Pozdrav vsem astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 22.07.2020 21:15