1, 21.07.2020 20:56

SREDA 22. julija z LUNO v dinamičnem LEVU

Pred nami je astrološko zelo prijeten in razigran dan, ko bomo dajali prednost uživanju, ljubezni, družabnosti in zabavi. Venera nas podpira, to je odlična energija za nakupe, srečanje s prijateljicami, za romantične zmenke, za zabavo in uživanje življenja. Merkur bo dodajal to komunikativnost, družabnost in zanimivo dogajanje.

Luni v levu se bo ob pol 11 uri pridružilo še Sonce, Sonce vstopa v svoje znamenje, v LEVA, kjer je gospodar in vladar vsega lepega, pomembnega, plemenitega in dostojanstvenega. Sonce je svetloba, je kreativnost, je vir energije, ponosa in samozavesti.  Njegova širokopoteznost, dogmatičnost in šarmantnost v znamenju leva povzroča marsikatero zavist in ljubosumnost. Levi so rojeni šefi, zelo velikopotezni, šarmantni in karizmatične osebe, ki živijo svoje življenje v prvi vrsti in izhajajo iz  sebe. Nič ni bolj žalostno videti, kot leva, ki so mu »pristrigli brke«...

Na blogu na spletni strani imate moj zapis o lastnosti znamenja leva http://www.astrologija-regulus.si/astrologija-regulus/blog-novice/item/1201-lev-23-julij-2019,  pa si preberite.

Uživajte v sredo, bodite dramatični, vpadljivi in polni sebe, zakaj pa ne…

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 1, 21.07.2020 21:16