1, 18.07.2020 08:20

VIKEND 18. in 19. julija z LUNO v čustvenem RAKU

Vse do popoldneva bo v SOBOTO Luna še v nemirnih dvojčkih, mudilo se nam bo, želeli bomo vse opraviti in postoriti, da bo v popoldanskim uricah več miru in časa zase. Luna bo ob 16:25 uri prestopila v čustvenega raka in povezali se bomo z družino in v domačem okolju. Radi bomo v krogu družine, domačih in v varnem zavetju.

Tako bo tudi v NEDELJO, iskali bomo svoj mir, kjer se lahko spočijemo, povežemo z domačimi, ustvarimo svojo intimo in pripadnost. Čustveno bomo bolj senzibilni in občutljivi, kaj je tipična lastnost znamenja raka? To, da ima čustvene spomin, da vse sprejema skozi občutenja, čustva, da je preobčutljivo znamenje, zamerljivo in tudi muhavo.

Izrečenega zlahka ne pozabi, to premleva in premleva in se ves občutljiv odzove na okolico. Slaba lastnost raka je tudi vloga žrtve, nikoli nič »kriv«, vedno drugi. Seveda je pa najbolj pozoren do svojih domačih, ustrežljiv, sočuten in vedno skrben. Pazimo se pretiranih reakcij, saj bo aspekt z Marsom neugoden za kompromise.

Smo tik pred mlajem, energije bo v nas manj, spočijmo se, kolikor nam bo Mars dopuščal in naredimo plane za drugi teden. Ampak od torka dalje.

Lepo se imejte in lep pozdrav astrologinja Irena Dolar