1, 03.07.2020 21:30

VIKEND 4. in 5. julija z LUNO v resnem KOZOROGU

Pred nami je vikend polne Lune in Luninega mrka, Luna se bo postavila nasproti Soncu pri nas v nedeljo ob 6:45 uri.

Začnemo v SOBOTO s prestopom Lune v znamenje kozoroga, ko bomo lahko uporabili vse praktične sposobnosti in svojo dobro organiziranost. Najboljše bo, če načrtujemo obveznosti in delo v naslednjem tednu dni, tako bomo današnje energije najbolj izkoristili. Praktični bomo in polni energije, ki jo bo dobro porabiti. Smo na vrhuncu polnosti Lune in v nas se lahko kopiči neustrezna tečna energija, katero bo Marsov kvadrat še podžgal. Pod njegovim vplivom znamo biti ukazovalni in nemirni.

Zvečer gre Luna nasproti retrogradnemu Merkurju in seveda to ne bo čas za pregovarjanje in globoke debate. Težko bomo našli kompromise, prej bo kreganje v zraku.

Zgodaj zjutraj v NEDELJO, ob 6:45 uri bomo imeli polno Luno ali ščip in obenem Lunin mrk na 13* znamenja kozoroga. Marsikdo bo v sebi nosil veliko nemira, občutljivi bomo na vremenske spremembe, vremenska napoved je sicer lepa, pričakujemo lahko vročino in posledično tudi točo( verjetno po nekaterih delih  Slovenije).

Z tem Luninem mrkom zaključujemo poletno sezono mrkov, na osebnem področju nam netijo nujne spremembe. Morda se jih še ne želimo in odlašamo z njimi, vendar zunanji vplivi bodo pritiskali na nas in mi se bomo odzvali zelo čustveno občutljivo.

Tudi če smo nesrečni, se oklepamo tega, kar poznamo in imamo, vendar nam astrološki vplivi namigujejo, da je nekaj narobe, da je čas za drugače. Lahko, da ni vse zelo ostro in nemogoče, je pa čas, da kaj odstranimo. S pomočjo mrkov dobimo bolj jasno sliko, kaj je tisto kar moramo spustiti, spremeniti, odstraniti iz življenja. Tisto, kar nam ne služi več ali ne ponuja več  veselja. Nimate volje in nobene vizije, odlično, čas je za spremembe. Kje v življenju, na katerem področju bodo pokazali vsi trije poletni Lunini mrki. Današnji je pri vas na področju, kjer se nahaja 13* kozoroga. Ne veste kje, vprašajte astrologinjo…)

Aktiven in čim manj nemiren vikend vam želim astrologinja Irena Dolar

 

 

Nazadnje urejano na 1, 03.07.2020 21:42