1, 02.07.2020 08:12

ČETRTEK 2. julija z LUNO v optimističnem STRELCU

 

Danes ponoči se je Luna premaknila v veselega in v prihodnost usmerjenega strelca, ravno sedaj tvori trigon z Marsom, kar je spodbudna novica, saj nam prinaša veliko zanosa in akcije. Strelec je znamenje prihodnosti, velikih projektov, ima največ optimizma od vseh zoodikalnih znamenj.

Je zelo direkten, svobodoljuben, zanesenjaški, vesel in povezovalen. Vse te dobre energije se bomo nalezli, da bomo vse naredili z lahkoto, z nekim zadovoljstvom in seveda uspešno.

V popoldanskem času gre Luna nasproti Veneri, katera še ni dobila svojo pravo hitrost, zato so lahko želje večje od realnosti. Težje se bo ustvarjala harmonija med prijateljicami in ženskami nasploh. 

Kaj se še danes dogodi, Saturn, planet karme in odgovornosti se vrača nazaj v znamenje kozoroga, kjer bo do 17. decembra. Vse kar je bilo nedokončanega in nedoločenega iz naše preteklosti, se nam vrača nazaj. Družbeno so to strukture, politika, gospodarstvo, organizacija, društva, poslovni del, na osebnem nivoju je potrebno pogledati astrološko hišo, kjer imamo zadnje stopinje kozoroga. Tukaj bomo nesigurni in na voljo starim lekcijam. Za kaj več, me kontaktirajte na zasebno. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Uspešen dan vam želim astrologinja Irena Dolar