1, 29.06.2020 08:32

PONEDELJEK 29. junija z LUNO v mirni TEHTNICI

Smo v tednu dni kolerične faze Lune, naš tempo življenja bo dinamičen in aktiven, tudi zaradi Marsa v ovnu. Bomo polni energije in želje po aktivnem udejstvovanju v življenju, vendar…

Cela četa retrogradnih planetov še bedi nad nas in nas opozarja, da se potegnemo vase, da ne začenjamo novih projektov, da se spočijemo, marsikaj dobro razmislimo in seveda gremo na dopust.

Danes z Luno v tehtnici ni najbolj prijetno za odnose, saj tehtnica si želi harmonije, usklajenosti in razumevanja, vendar dinamični aspekti Lune s Plutonom in Jupitrom ne bodo to dovoljevali.

Težje si bomo šli nasproti, več bo tega kreganja, manj iskrenosti in želje po prilagajanju. Lahko, da se bomo morali soočati s svojimi demoni, da spremenimo vse tisto, kar se na prvo žogo vidi, da so nepremagljive ovire, vendar bomo morali vztrajati.

 

Na nebu se zopet srečujeta Jupiter in Pluton, to je druga povezava letos , prva konjukcija je bila aprila, zadnja bo v začetku novembra. Vse skupaj se pojavlja z » paniko« okoli pandemije in z krepitvijo vladnih ukrepov.

Na osebnem nivoju nakazuje, da se bomo močno srečali sami s seboj, s svojimi notranjimi močmi  in s svojo situacijo. Posebno tam, kjer to povezavo na 24 stopinji kozoroga imamo.

Seveda se močno čuti aspekt Jupitra in Plutona, to je napredujoč vpliv, ki najbolj nakazuje razsežnost te naše situacije z korona virusom, kot spoznanje o finančnih primanjkljajih.

Proces globoke transformacije, ki je v naših mislih že od začetka leta, se sedaj pospešuje z hitrostjo, Pluton bo moral eliminirati obstoječe, Jupiter pa vse to širi. Izredno se bomo zavedali še bolj globoke narave sprememb, ki se dogajajo in se še bodo dogajale. Nič ni več tako, kot je bilo... 

Danes ne bomo naklonjeni odnosom, zato se rajši posvetimo samostojnemu rutinskemu delu in se čim manj zapletajmo v besedne spopade, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar