1, 25.06.2020 21:05

PETEK 26. junija z LUNO v marljivi DEVICI

Kakšni dnevi? Mislim predvsem na vreme, saj dnevi so čisto primerni. Vreme pa ni, vsaj v naši deželici. Lansko leto v tem času smo se potili v vročini, bila sem na morju, na Krku in bilo je neznosno vroče. No v bistvu je bilo fino, kopala sem se cel dan in voda je bila topla, kar za Krk ni značilno. Pa nas poglejte letos, vse je drugače, to deževno  vreme te ne vleče nikamor…

In kako bomo danes, v petek astrološko? Luna bo v devici, zato bomo zelo pridni, delovni in bili pozorni na najmanjšo podrobnost. Dobra lastnost znamenja device je njena praktičnost, skrbnost, natančnost, pridnost, zanesljivost in seveda red. Vse lepo in krasno, dokler se pod njenim vplivom ne lotimo kritizirati. Ja to je manj prijetna lastnost device, pretirana analitičnost in kritičnost. Dobro bi bilo se otresti te lastnosti in predvsem dlakocepstva za vsak moment. Nenehne kritike, predvsem o drugih so naporne. Za poslušalca in govorca.

Kaj pa aspekti Lune? Seveda eno dinamiko z Venero bo imela, in dve harmonični povezavi z Uranom in retrogradnim Merkurjem, njenim vladarjem.

Torej vsi odnosi med ženskami bi lahko bili problematični ali konfliktni, lahko imamo nenavadne ideje in zamisli. Uran nas težko pusti ravnodušne, kot nakazuje nek nemir v telesu. Rutinsko delo bo zmotil Merkur, s svojimi zgodbami, predvsem tistimi, ki se navezujejo na stare vzorce. Veliko si bomo imeli za povedati, razpravljali bomo o vsem in naš um bo zaseden z mnogimi interesi. Poiščimo to, kar spodbuja našo radovednost.

Počasi se bo Luna postavljala proti Neptunu, ekzaktno bo v soboto, pod tem vplivom znamo biti malce zmedeni in neodzivni.

 

Preživite lep dan, ne glede na vreme, posebno pa naj bo koristen.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar