1, 31.05.2020 21:30

PONEDELJEK 1. junija z LUNO v umirjeni TEHTNICI

Pred nami je dinamičen teden dni, rastoča Luna bo v petek dosegla svojo polnost, obenem bo to tudi Lunin mrk na 15 * znamenja strelca. Tempo našega delovanja se bo zelo stopnjevalo, zelo bomo nervozni in polni enega zanosa.

Lunin mrk je čas žetve, ko se stvari in zastavljeni cilji razrešijo, ko se začetne težave zaključijo. Vendar ščip in Lunin mrk povzroča v nas neko nervozo in stopnjevanje nestrpnosti.

Danes z Lunino energijo znamenja tehtnice bo še vse prijetno in strpno, posebno bomo naklonjeni odnosom in skladnim sodelovanjem. Luna se bo harmonično povezala s Soncem v dvojčkih in prinašala romantično, prijetno in povezovalno vzdušje. Vse nam bo šlo lepo in tudi počutili se bomo dobro. Povežimo se skupaj in razveseljujmo drug drugega. Zlahka in konstruktivno bomo sodelovali.

Popoldanski čas bo namenjen romantični sreči in ljubezenskim vzdihom. Naj nas vodi navdih in upanje retrogradne Venere. Srečajmo se s prijateljicami in z ljudmi, s katerimi imamo skupne interese. Dokončajmo pogovore, skupinske projekte, v mislih imejmo modo, ličila, nakupe, oblačil, ples, umetnost, vse bolj » ženske » zadeve.

Naredite si prijeten ponedeljek, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 31.05.2020 21:40