1, 31.05.2020 11:25

NEDELJA 31. maja z LUNO v čisti DEVICI in prijazni TEHTNICI

Današnja nedelja je zadnji dan v mesecu maju, pravimo ji tudi Binkoštna nedelja, mnogi ljudi praznuje prihod Svetega duha v sklopu s svojo družino, posebno vsi verniki.

Astrološko pa bodo do popoldneva še v ospredju  energije pridne device in seveda bomo osredotočeni na delo in opravljanje dolžnosti. Morda se kdo odloči pospraviti svoj dom, oziroma opraviti vse obveznosti, ki med tednom niso bile narejene. Kako ste se počutilo zgodaj zjutraj, polni moči in pogonske energije? Svoj doprinos nam je dajal Pluton s svojimi regenerativnimi in močnimi vplivi.

Ob 16:38 uri se bo Luna prestavila v prijazno tehtnico in v ospredju bodo naši odnosi. Kakšni pa so sedaj naši odnosi, z retrogradno Venero v dvojčkih? V ospredje postavljamo zgodbe iz preteklosti, razrešujemo ponavljajoče vzorce, se povezujemo z ljubeznimi in ljudmi, s katerimi smo zaključili? Marsikdo se bo ravno ta čas, vse do 25.6. ukvarjal s problematiko odnosov, ampak ne samo na zasebni ravni, odnose imamo vsak dan z vsemi. Morda bi v prvi vrsti pogledali svoje vzorce in začeli tu popravljati, spreminjati, preden pokažemo s » prstom« na druge. Danes lahko razmišljamo o tej tematiki, celo zelo intenzivno, saj se tudi Merkur vmeša vmes.

Naredite si lepo nedeljo, skupaj z družino, prijatelji ali sami s seboj, vse dobro vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 31.05.2020 11:31