1, 28.04.2020 15:05

SREDA 29. aprila z LUNO v občutljivem RAKU

Zna biti sreda malce stresen dan, Luna v raku se bo neugodno postavljala proti Plutonu in Jupitru. Najboljše bo, da ostajamo doma, se ukvarjamo bolj z rutinskimi deli in gospodinjskimi opravili.

Zjutraj bomo bolj lenobni, težko bomo ustali, vseeno pa bo neka prijetna energija v nas, ko se bomo čutili zelo povezani z drugimi in iskali to neko pripadnost. Kasneje, bolj v popoldanskem času bo več zagrenjenosti in manj sproščenosti v nas. Lahko bomo na nekoga zelo jezni.

Pa da malce napišem še o Merkurju, kateri je v ponedeljek vstopil v znamenje bika. Naš razum in naše dojemanje bo naslednje tedne bolj preudarno, morda bo bolj počasno dojemanje, posebno za  novosti, izrazila se bo trma, težko se bomo prilagajali drugačnim mnenjem in zelo bomo vztrajali pri svojem. Več časa bomo rabili, da se bomo za nekaj novega odločili, ko pa nam bo le uspelo, nas nihče ne pregovori.  Zelo bomo previdni v komunikaciji, pazili bomo, kaj bomo povedali, rajši manj kot preveč. Redkobesedni, preudarjeni z izjavami in zelo trdnih odločitev. Ko jih seveda sprejmemo.

Naredite si prijetno sredo, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar