1, 30.03.2020 16:34

TOREK 31. marca z LUNO v razdraženem DVOJČKU in čustvenem RAKU

V dopoldanskem času bomo še rahlo zmedeni in brez pravega kompasa, kako nadaljevati dan. Luna bo potovala v praznem teku po znamenju dvojčkov ( se ne bo povezovala z nobenim planetom) in šele malce pred 14 popoldne vstopila v družinskega raka.

Naša močna želja, kaj narediti in spremeniti bo izredno vplivala na naše razpoloženje, vendar v tem času težko uveljavljamo lastna hotenja in želje. Mars v vodnarju ne mara ubogati, on se zavzema za svoje pravice in za osebno svobodo. Vendar te sedaj nimamo, zato bo ves zafrustriran , saj on je bojevnik na svoj, izviren način.

Naj vam malce opišem njegov vpliv naslednjih dnevih, tednih…Danes se bo povezal s Saturnom, to je zelo močan vpliv, katerega smo že začutili in ga še ne bomo izpustili. Saturn ga bo omejeval, da se ne bo mogel premakniti naprej, omejil bo naš pogum, da kaj resnično spremenimo in kaj revolucionarnega uvedemo v svoje življenje. Ravno smo priča najnovejši omejitvi, gibljemo se lahko izključno v svojem kraju. Marsikomu to ni po godu, saj  resno situacijo glede Korona virusa vidijo kot zaroto oblasti in moči denarja. Na družbeni ravni bo te dni še več strahu, stresnega odziva in zaskrbljenih vprašanj.

Nismo še dosegli dna, da bi lahko začeli kaj spreminjati proti okrevanju in naša prihodnost še ni jasna. Marsikdo se sprašuje, če bomo kmalu šli v službo, v šolo, v družbo, na dopust.  Ne, ne bomo šli še tako kmalu. Moramo počakati kaj se bo dogajalo sredi meseca aprila, ko se bo Mars oddaljeval od Saturna. Verjetno se bodo postopoma začeli spreminjati ukrepi in pravila, ki nam omejujejo gibanje. Zelo pomemben bo vstop Marsa v znamenje ribe, to bo sredi maja( 13. maja), ko se bo začelo sproščati in postopoma, počasi, vendar opazno se bodo stvari umirile.
Kje resnično v tej nastali situaciji lahko uporabimo moč Marsa v vodnarju?

Lahko ga uporabimo v izvirnih idejah in svežih načrtih. Ne bodimo nestrpni, če se nam ne dogaja tako hitro, kot bi si želeli. Virus je šele na začetku poti, vse se bo še stopnjevalo, ne bo še kmalu konec. Žal!

Vse dobro vam želim astrologinja Irena Dolar