1, 29.03.2020 20:00

PONEDELJEK 30. marca z rastočo LUNO v DVOJČKIH

Dopoldanski čas zna biti malce nemiren in mi bomo nervozni. Veliko enih informacij bo prihajalo do nas, vendar bomo zadovoljni z njimi? Razpršena energija dvojčkov in nejasna slika  Neptuna, vsako misel, dojemanje in resnico zamegli.

Zlahka se bomo zmotili, razumeli napačno in delali napake. Mars vstopa v revolucionarno in samosvojo znamenje, kjer ne mara omejitev in klatenja svobode. Vendar se bo moral prizemljiti in mi z njim, nekih revolucionarnih sprememb ne bomo širili, kajne? Težko bo prenašal pritiske in omejitve, kajti Mars v vodnarju je plod nekega inovativnega principa moči in vneme. Lahko nas pa lepo poveže, če kdaj, seveda sedaj v skupen človekoljuben odnos. Kar naenkrat se lahko začnemo pogovarjati preko telefona ali preko interneta z ljudmi, s katerimi nismo imeli več stika. Pristni stiki in odnosi se bodo povečali, prave prijateljske vezi in povezovanja iz skupnih interesov. Povečeval se bo naš občutek pristnosti, zavezništva in prijateljskih odnosov.

Mars prihaja v konjukcijo s Saturnom, to bo jutri, v torek, kar ni preveč prijetna energija in bom o tem še pisala. To bo vpliv, ki bo pokazal na vso razsežnost  te pandemije, saj dna še nismo dosegli.

Strpno v ponedeljkov dan, ostanimo doma in ohranjajmo zdravo okolje za vse nas.

Vse dobro želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 29.03.2020 22:16