1, 27.03.2020 15:40

VIKEND 28. in 29. marca z LUNO v strpnem BIKU in radoživih DVOJČKIH

Pred nami je še zadnji vikend v mesecu marcu, SOBOTA bo zelo prijetna z umirjenimi vplivi znamenja bika in z harmoničnimi povezavami z Venero, Jupitrom in Plutonom.

Prijetno vreme in sončni žarki nas bodo vlekli ven v naravo, seveda nekam, kjer bomo sami uživali v miru in v prebujanju rasti. Če bomo ostali doma, bomo z veseljem kaj dobrega skuhali ali spekli. Bo bolj prijeten, strpen  in umirjen dan, ko se bomo med seboj lepo razumeli in pokazali svojo naklonjenost.

V NEDELJO ponoči se bo Luna premaknila v Dvojčka in razgibala čas. Veliko bomo komunicirali, se veselili in ohranjali harmonične odnose. Mars bo na zadnji stopinji kozoroga, zelo se mu mudi v vodnarja, kjer se bo kmalu pridružil Saturnu. Mars v vodnarju je velik reformist, z tehnologijo in z novimi metodami se hitro poveže. Nek inovativen odnos in način delovanja bomo uvajali v vsakodnevno življenje, zdaj se bomo z digitalnim okoljem povezali bolj kot kdaj koli preje. Za nas bo zelo pomembne občutek, da smo povezani vsi skupaj v eno celoto.

Lep in strpen vikend vam želim astrologinja Irena Dolar