1, 25.03.2020 13:16

ČETRTEK 26. marca z LUNO v aktivnem OVNU in praktičnem BIKU

Nihče od nas ni imun pred boleznijo, smrtjo in motečimi spremembami. Seveda  se v takih časih počutimo, da nimamo  nadzora, ampak tudi to je lahko samo opomnik, da nikoli v bistvu nimamo popolnega nadzora nad svojim življenjem.

Torej, namen  je, da še naprej počnemo zelo praktične stvari doma, in seveda to, za kar preje nismo imeli časa. Kako se pa počutimo? Morda kaznovane, morda prestrašene, zaskrbljene, morda varne? Velik poklon pa vsem tistim, ki morate sedaj delati, da smo mi lahko doma.

Dopoldanski čas z energijami ovna bo še  naporen, pritiski Plutona, Marsa ne bodo prijetni. V nas je zaradi izolacije večja napetost in v takih trenutkih se hitro skregamo. Oba planeta pa še  silita na nas, da smo še bolj nemirni in nepotrpežljivi. Z vstopom Lune v bika ob 14:37 uri, se bo ozračje malce umirilo, vendar za koliko časa? Luna bo prihajala Saturnu v izziv in Uranu v objem. Nelagodje, nesproščenost, skrbi, težave, zamere in hladni odzivi, kot nekaj nepričakovanega, nekaj kar se spremeni?

Bodimo doma, strpni, kot se le da, ukvarjajmo se s seboj, s svojimi bližnjimi in počnimo nekaj ustvarjalnega za svojo dušo, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 25.03.2020 15:10