1, 03.03.2020 14:41

SREDA 4. marca z LUNO v prijetnem RAKU

Retrograden Merkur se bo v sredo spet pomaknil nazaj v znamenje vodnarja, kjer bo ponovno razmislil o vseh opcijah in alternativnih perspektivah v naši komunikaciji in v miselnem procesu. Naš način razmišljanja in dojemanja bo manj zmeden, bolj se bomo opirali na logiko in zdrav razum.

Bomo poiskali drugačen pristop pri mentalnem delu, bomo kaj drugačnega skreirali, saj bo Merkur lepo povezal ustvarjalno Venero v ovnu? Oba bosta na 29 stopinji, na ribji stopinji, kjer bosta zelo močno poudarjala vse lastnosti obeh znamenj, vendar se bosta trudila, ne izpostavljati spore in nesoglasja v odnosih in v medsebojni komunikaciji. Naj bo vse bolj na prijateljskem nivoju.

Z energijo znamenja raka se bomo bolj potrudili biti doma, z družino in opravljati domača opravila. Naša pozornost bo na družini in na medsebojnih odnosih. Lahko je tudi dober dan za nakupe, vendar z nakupi vrednejše vsebine počakajmo do obrata Merkurja v direktno smer.

Ponoči se bo dovršil aspekt Lune in Marsa in usklajevanje naših potreb z drugimi bo nujna. Razumevanje, da so naše želje naše in da imajo drugi ljudje drugačne potrebe in drugačne cilje, je lahko uspešno, če ne pretiravamo samo s svojimi. Veneri se mudi domov, v svojega zemeljskega bika, kar bo naredila v četrtek zgodaj zjutraj.

Prijetno v sredo, vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 03.03.2020 14:45