0, 21.11.2019 12:51

PETEK 22. novembra z LUNO v prijateljski TEHTNICI

Smo v obdobju zadnje flegmatične faze Lune, znamo biti bolj pasivni in željni počitka. Telo si želi očistiti in se odpočiti, zato je dobro v teh dneh jesti čim manj in piti dovolj tekočine. Odlični so zeliščni čaji, kateri očistijo črevesje. Tudi kakšen sadni dan nam ne bo škodil, obisk savne in masaža telesa.

Danes bo z energijami Tehtnice kar pasiven in umirjen dan, ne bo težak, bo konstruktiven, ko bomo lažje sodelovali in urejali medsebojne odnose. Luna je še zadnjič v sekstilu s Soncem v Škorpijonu, tik pred prihajajočim mlajem v Strelcu. Ozračje bo umirjeno, skladno in mi bomo iskali to potrebno harmoniji.

V popoldanskem času se bo Sonce premaknilo v Strelca in v nas se bo naslednji mesec dni zrcalila  potreba po širitvi, premikih, obiskov tujih krajev, in potovati v daljne dežele. Prav tako nam bo znanje, osebnostna rast in dojemanje življenja pomembnejše. Spuščali bomo ostarele in preživete vzorce, v katere smo se zopet » petljali« v času Škorpijona in razmislili bomo kaj si želimo preseči in razvijati naprej. Ideje, vizije, rast, napredek in plani za v prihodnost bodo zagotovo od mlaja dalje tema naslednjih tednov.

Prišel je čas, da se premaknemo naprej, na naslednjo fazo in da spuščamo to, kar nas ustavlja. Edini način za napredovanje v življenju so spremembe. Brez njih stagniramo in je naš boj za boljši jutri izgubljen. To svetlo Sonce v Strelcu skupaj z Jupitrom, nam bo dalo vedeti, da se moramo še veliko naučiti, dalo nam bo navdih, da bomo iskali nova obzorja, nove izkušnje, ne glede na naš položaj. Dalo nam bo potrditev, da nikoli in res nikoli ne smemo obupati, da so naše napake in padci zato, da se kaj naučimo in da obstanek na istem mestu pomeni stagnacijo. Kajti skrivnost uspeha ni v tem, da pred problemom bežimo, ali jih potiskamo na stran, skrivnost uspeha je, da se soočimo z njimi, jih prerastemo, tako da smo večji in močnejši od vsakega problema.

Potujmo, živimo, učimo se, razširimo svoja obzorja, razširimo roke in dajmo vse v svoj objem. Brez nepotrebnega strahu in predvsem  uživajmo. Poiščimo srečo in cenimo to, kar lahko postanemo, če še nismo dovolj dosegli.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 21.11.2019 13:49