0, 15.11.2019 22:53

VIKEND 16. in 17. novembra z LUNO v družinskem RAKU

Pred nami je vikend čustvenih in vseh emocionalnih energij, vse kar si želimo, po čem hrepenimo, kaj nas obremenjuje in česa nas je strah bo prišlo na dan.

Če kdaj, se sedaj zlahka povežemo z domačimi, to je ena ponotranjena energija, ki sicer želi, da se obrnemo vase, vendar se je znamenje Raka pri domačih in z ljudmi, s katerimi smo čustveno zelo povezani, zmožno odpreti in pokazati svoje emocije. Rak vedno išče domačnost, povezanost z družino in gre težko iz cone udobja.

V SOBOTO se bo Luna povezala z retrogradnim  Merkurjem, to si bomo imeli veliko povedati, še posebno zadeve iz naše zgodovine. Pazite, kako se boste pogovarjali, saj skozi izrečene besede lahko zaznamo napetost, ta pa prinese užaljenost.

NEDELJA bo prijetnih energij, ko nas bo preplavit nek notranji mir in zadovoljstvo. Bolj se bomo razumeli med seboj, se družili in pokazali naklonjenost. Radi bomo v toplini svojega doma, skupaj z družino, prijatelji ali  z ljudmi, katere imamo resnično radi. Dom in družina bosta imeli ta vikend pomembno vlogo.

Uživajmo in se imejmo lepo, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar