0, 08.11.2019 12:30

VIKEND 9. in 10. novembra z LUNO v dinamičnem OVNU

Zelo dinamičen in močno energetsko naravnan vikend je pred nami, ravno pravšnji za dinamično življenje, za Martinovanje, za šport in akcijo.

V SOBOTO se bomo imeli odlično, Venera bo poskrbela za prijetna druženja, za vnašanje optimizma in veselja v odnosih in ljubezni. Bo bolj strastno, veselo in razigrano druženje, če bomo le med ljudmi in na kakšni prireditvi. Vsepovsod bo polno vonjav pripravljene hrane, z veseljem bomo nazdravljali z vinom in proslavili prihajajoči simbolni zaključek vinogradnikovega truda in počastitev stare šege.

Tudi NEDELJA ne bo zaostajala z dinamiko delovanja,  vemo, da se 11 novembra mošt spremeni v vino in je praznik vinarjev. Vsepovsod po Sloveniji se bodo že ta vikend vrstile številne prireditve, tudi astrološko bo vse to podprlo. Z dinamično Luno v Ovnu bomo zelo težko sedeli doma, vse nas bo potiskalo v akcijo, v dogajanje, poklicali bomo prijatelje in se z veseljem družili.

Če vas zabave ne vleče preveč, boste izkoristili čas za fizično delo, za šport, za delo na vrtu ali za čiščenje doma.

Aktivno in prijetno v ta zanimiv vikend, tudi sama grem s partnerjem v prijetno družbo, na Martinovanje, v dober in prijeten Dobenski hram ( malce reklame, čeprav je ne rabijo…), kjer vedno poskrbijo za dobro hrano in odlično razpoloženje.

Uživajte, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 08.11.2019 12:35