0, 13.10.2019 21:16

PONEDELJEK 14. oktobra z LUNO v pompoznem OVNU

Polna Luna se je dovršila in v prihajajočem tednu dni bo prehajala melanholično fazo, to je tretja padajoča faza Lune, ki nam narekuje bolj umirjen tempo dneva. Naša energija in pomembnost vsakega od nas se bo umirila, znamo bolj videti tudi druge in sodelovati med seboj.

Danes v ponedeljek, bo pomemben aspekt, povezava Merkurja s Saturnom in Sonce s Plutonom. To bo močna osredotočenost na reševanje vse problematike, zelo dobro se bomo organizirali, uporabili tudi svojo intuicijo, sledili svojemu navdihu in raziskovali. Mentalni del bo v ospredju. Več strasti in vneme bo v nas, odlično za raziskovanje, za psihoterapijo, za delavnice, učenje in poglabljanje v svoje vzorce. Sedaj Sonce v Tehtnici z Venero in Merkurjem v Škorpijonu potujejo po kritičnih stopinjah zodiaka, katerim rečemo v astrologiji Via Combusta, to je kritičen predel poti ( od 15 stopinje Tehtnice do 15 stopinje Škorpijona), stvari se lahko spreminjajo in niso predvidljive.

Luna bo ob 18:23 uri prestopila v potrpežljivega Bika in že naznanjala bolj miren in čuten tempo življenja. Prijeten in aktiven začetek tedna vam želim.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 13.10.2019 21:27