0, 07.10.2019 12:41

TOREK 8. oktobra z LUNO v neodvisnem VODNARJU

Torek bo bolj prijeten dan, Luna v Vodnarju se bo lepo povezala s Soncem v Tehtnici, kar bo prineslo naše dobro skupno povezovanje. To bo osvežujoča, konstruktivna energija, da nekaj skupaj ustvarimo, izmenjavamo menja in stališča, uvajamo novosti in dobro sodelujemo.

Luna se bo povezala tudi z Jupitrom, kar je ena konstruktivna, v uspeh usmerjena energija in spodbuda za naprej. Dogovarjajmo se, povezujemo, tudi z tujino, načrtujmo potovanja, izlete in nakupe. Ljubitelji smučanja, nas vabijo že rezervacije za otvoritev smučarske sezone, sedaj je dober čas za planiranje prostih dni v veselem decembru. Morda se vam zdi še vse zelo daleč, vendar dnevi minevajo zelo hitro in čas praznikov bo kmalu tu. Še preje pa Martinovo, vsepovsod po Sloveniji se bodo v mesecu novembru dogajale prireditve. Tudi za rezervacijo veselega Martinovanja je sedaj primeren čas. Ravno včeraj sem v neki trgovini zasledila, da že prodajajo račje meso. V tej rastoči fazi, v kateri se sedaj nahaja Luna je zelo primerno načrtovati, planirati in iti v akcijo, še par dni in imeli bomo polno Luno ( v nedeljo ob 23:07 uri v Ovnu), ko bo v nas nek višek energije. Danes bo dober dan tudi za druženje s prijatelji, -cami in za astrološka predavanja. Kajti astrologija je povezana z znamenjem Vodnarja in planetom Uranom.

Danes zvečer se bo v Škorpijona premaknila Venera, planet ljubezni, odnosov in vsega prijetnega. Kakšna je Venera v Škorpijonu? Predvsem nam bo začinila odnose v bolj globoke in strastne. Želeli si bomo močno čustveno povezati tako telesno, kot dušno, z nekom, ki nas močno privlači. Po drugi strani se bomo težje prepustili in sprostili v odnosih, ker bo v nas nezavedni strah pred zapuščenostjo, ali prevaro. Še posebno zna to vplivati na vse veze, ki so dvomljive podlage in nimajo trdnih temeljev. Venera bo v Škorpijonu do 1. novembra.

Prijeten dan vam želim astrologinja Irena Dolar