0, 16.07.2019 15:24

SREDA 17. julija z LUNO v nemirnem VODNARJU

Lunin mrk je za nami, vendar smo še vedno močno pod vplivom sprememb, na področjih kjer se nam mrk nahaja. Še vedno lahko naročite svojo osebno razlago pri meni.

Smo v malce negotovem času, ko včasih ne vemo kako naprej, moj nasvet za mesec julij in avgust je počasi, preudarno, rutinirano živite življenje…spočijte se, pojdite čim več na dopust, v bistvu bodite tam, kjer vam zaigra srce in se počutite dobro…Nekateri ste radi doma in na istih koncih, nekateri smo bolj pustolovskega duha in si iščemo vedno nove kraje, kjer lahko raziskujemo…nekateri iščete vse lepo, varno in poznano, se dobro počutite v masovnem turizmu, kjer je vse »skockano« in lepo, nekateri smo bolj za mirne kraje in divje konce, manj obljudene kotičke…nekatere vabi eksotika in daljne dežele, nekateri prisegate na gore, hribe in naravo.

Odlično, vsak po svojih željah in okusu in prav je tako…

Kjer koli pa že smo in bomo, se ne moremo otresti vpliva mrkov in sprememb, ki bodo pritiskale na nas, posebno bomo v primežu odnosov, tako družinskih in zasebnih v nasprotju z željo po poslovnem uspehu in spremembi kariere…Mnogi boste imeli velik občutek osamljenosti in razočaranja skozi odnose, vse se lahko ponavlja iz naše zgodovine. Sama vem, kako je naporno in psihično težko se vrteti stalno v istih zgodbah in odnosih, ki ti jih narekuje družina in družinski člani…tako rada bi odšla, pa ne morem, ker me zavezuje, tako rada bi spremenila, pa to ni odvisno vse od mene…spreminjam sebe, pa vedno mi ne uspe…nič nisem manj dovzetna in občutljiva kot vi, kljub temu, da vem kje in kako se astrološko nahajam.

No danes bo Vodnarjeva energija bolj sproščujoča, vendar tudi stresna, opozicija z Merkurjem ponavlja in odpira vedno znova, iste pogovore, iste misli, vzorce in odzive. Včasih sem prav utrujena od odnosov, ki so večji od mojega sprejemanja in tolerance. Vse kar nas  iz preteklosti muči, nas lahko spet dohiti. Naj bo danes bolj v rutiniranem delovanju, naj nas čim manj zadev in stvari preseneti in dohiti, 

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar