0, 10.07.2019 13:34

ČETRTEK 11. julija z LUNO v skrivnostnem ŠKORPIJONU

Zna biti četrtek bolj naporen dan, občutek bomo imeli, da ni dovolj volje in motivacije, da se premaknemo naprej. Neka teža, ki nam visi na hrbtu in iščemo način, kako jo odstraniti.

Ampak bo potrebno najti smisel in način, kako kaj konstruktivnega v dnevu naredimo. Mars se približuje Uranu in to bo ena zoprna energija merjenja moči, kot nepripravljenost na kompromise. Večja verjetnost povečanja nesreč in nenadnih dogodkov. Pazimo, kako rokujemo z ostrim orodjem in noži, da ne bo prišlo do nezgode. Znamo biti nepotrpežljivi in prenagljeni, zato morebitne napetosti nekako mirimo. Dovolj je tudi to, da se zavedamo kaj se dogaja z nami in okoli nas, ter, da to predelamo v sebi. Razmišljajmo, predelujmo, prečistimo in umirjajmo, smo le v nekem manj prijetnem obdobju med mrki in s celo četico retrogradnih planetov. Jaz bi kar nekam »mrknila« najrajši, nekam na morje spet, joj kako me vleče brezdelje. Vendar ne gre, odgovornost v meni opozarja, da moram tudi delati in narediti čim preje to, za kar sem plačana. Vedno je v življenju balans, med tem kar bi radi in med tem kar moramo. Računi in prispevki ne čakajo… 

Lepo je tistim, kateri ste že na dopustu, na kraju, kjer je čudovito in lepo, ter se znate sprostiti. Za vse ostale, ki smo doma, pa nas čaka bolj prijeten večer, naklonjen romantiki in čustveni izpolnjenosti. Posebno se boste imeli lepo predstavniki vodnih znamenj( Škorpijoni, Raki in Ribe, tudi ascendent).

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 10.07.2019 13:38