0, 02.07.2019 19:58

SREDA 3. julija z LUNO v kardinalnem RAKU

Luna je že v rastoči fazi, še kakšen dan in energije bo v nas dovolj. Še najbolj se bomo imeli na dopustu, če je  sedaj prišel ta čas.

Danes bo do poznega popoldneva še malce nemirna in zmedena energija, kot, da se najbolj ne znajdemo pri svojih ciljih. Nekako ne moremo še zaživeti v vsej svoji vnemi in želji, še malo, pa bo Luna v Levu in z njim odločnejše energije delovanja. Danes popoldne bo Venera vstopila v Raka in v nas odpirala senzitivnost, romantičnost kot občutljivost v ljubezenskih zadevah. Zanimala nas bodo čustva, občutki, kjer bo zaznati več vzponov in padcev. Venera v Raku rabi ljubezen, vse bi naredila zanjo, drugače svet in odnosi zanjo nimajo veze. Njena občutljivost v partnerstvu je očitna, zelo hitro se počuti ranjeno in zavrnjeno.

Bo pa želja in ljubezen do doma povečana, prav tako za vsa gospodinjska dela in opravila, kot nežnost in zaščita otrok ter hišnih ljubljenčkov. Venera bo do 28. julija v znamenju Raka, kjer bo spremenljiva, poželjiva, kjer bo iskala razumevanje, varno roko in kopico zadovoljnih otrok. 

Prijeten dan vam želim astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 02.07.2019 20:03