0, 30.06.2019 22:36

PONEDELJEK 1. julija z LUNO v dvomljivih DVOJČKIH

Ponedeljek bo dan pred mlajem in Sončnim mrkom v Raku. Rabili bomo več počitka in sproščanja, še posebno se bomo lahko počutili zmedeno in nedorečeno.

Luna bo danes še v Dvojčkih v dinamični povezavi z Neptunom, kar v nas odpira negotovost in nejasne poglede. Ne se zaganjati v nove zadeve, naj naša energija steče brez pritiskov, počasi in spontano. Pred nami je en zelo močan Sončni mrk, z močno mlado  Luno. Zaradi njega bomo poklicani, da začnemo novo poglavje( tam kjer imamo 10 stopinjo Raka) in pustimo ob strani dvome in strah pred spremembami. Znamenje Raka je vodno znamenje, voda pa nam daje življenje. Torej nek začetek življenja, kot prispodoba, se v torek  začne.

Ponoči na torek se bo strastni Mars premaknil v ognjenega Leva, kjer potrebuje veliko laskanja in dobrikanja ter intenzivno spolno življenje. V fizičnem in spolnem pogledu bomo vse do 18 avgusta, prevzemali prevladujočo vlogo, še posebno vsi, ki imate ognjenega Marsa v rojstni karti v (Ovnu, Strelcu in Levu). Zelo nam bodo privlačni tudi ljudje z Venero v Dvojčkih ali v Tehtnici, prijetni pa z Luno v teh dveh znamenjih. Naj bo naša pozornost do drugih vidna, pokažimo to svojo karizmo in seksualno privlačnost ter dominanco. Saj je poletje in naš libido je malce višji in bolj ogret.

Prijeten začetek tedna vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 30.06.2019 22:41