0, 14.06.2019 12:31

VIKEND 15. in 16. junija z LUNO v pozitivnem STRELCU

 

Smo v času energije znamenja Strelca in tik pred polno Luno, ki bo v ponedeljek ob pol 11 uri.Tako kot vedno so dnevi pred polno Luno zelo intenzivni, polni emocij, energije in posledično napetosti. Zato so konflikti, nespečnost, pritisk v telesu pogostejši in nas vznemirjajo.

SOBOTA bo en tak dan, ko bomo polni optimizma, veselja in sreče. Vse se nam bo zdelo dosegljivo in dostopno in zato, če kaj pa le ne bomo mogli imeti, bo sledilo rahlo razočaranje.

Dan bo odličen za izlete, za potovanje, za skok na morje, za družabna srečanja, za zabavo, naredimo si nepozabno soboto. Le po pameti in ne pretiravajmo.

NEDELJA je dan, tik pred polnostjo Lune v Strelcu, zato bo napetosti v nas več. Polni navdiha, umetniškega udejstvovanja bomo težje razumeli drugo stran. V komunikacijo zna priti do trenja in nerazumevanja. Govorili bomo en čez drugega in se površno poslušali. En tak optimističen in dinamičen dan bo Nedelja, ko bomo imeli v mislih, da zmoremo več, kot bomo pokazali. Močno pa bomo čutili sebe in svoj namen in bili polni navdušenja. Pričakovanja bodo višja od realnosti.

Čudovit vikend vam želim astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 14.06.2019 12:36