0, 03.06.2019 15:13

TOREK 4. junija z LUNO v klepetavih DVOJČKIH in čustvenem RAKU

Včerajšnji mlaj še močno odmeva v naših misli, mlada, rastoča Luna pa nas bo potisnila naprej. Danes bomo izredno komunikativni, veliko si bomo imeli za povedati, v zraku bo nek intelektualne nemir, ko bomo stremeli k informacijami.

Ta nemir nas bo intelektualno spodbujal, nam položil knjigo v roke, nas silil, da kaj napišemo, da trgujemo, kaj prodamo ali kupimo. Viseli bomo na internetu, se odzivali na komentarje, kaj napisali ali celo kritizirali. Pogovor bo naša potreba, poslušanje drugih pa njegovo ravnovesje. Naj ne bo naš govor preveč kompulziven, pazimo, kako komuniciramo. Vse do 18:16 ure bo v ozračju še ta dvojna  energija znamenja Dvojčka, kasneje s prestopom Lune v Raka bo šlo bolj na emocije in na naše počutje. Znamenje Raka in še današnji večerni vstop Merkurja v to čustveno znamenje nam pokaže bolj pristen vidik odnosov. Potovanje in razsežnosti dojemanja sebe in drugih je veliko bolj čarobno in konkretno. Ko si z Merkurjem v Raku upamo poglobiti v lastno notranjost, z zavedanjem spoštovanja in sočutja in občutljivosti do drugih.

Prijeten dan, s prijetnimi astrološkimi energijami vam želim astrologinja Irena Dolar

Če vas zamika osebno astrološko  svetovanje,  si ga lahko naročite za samo 40 eur na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.