0, 20.05.2019 12:23

TOREK 21. maja z LUNO v odgovornem KOZOROGU

Danes bo šlo bolj zares, več bo odgovornosti in teže v delovanju. Kozorogova energija je zelo praktična, poslovna, dobro organizirana, uvajamo v dnevni ritem disciplino in odgovorno vodimo delo. Je pa čustveno manj prijeten čas, težje se odpremo, imamo hladne odzive in več strahu in nezaupanja v sebi.

Dobro bo pa to, da prestopita tako Sonce kot Merkur v komunikativno znamenje v Dvojčka in se tako sredi dneva tudi  srečata. Poslovna komunikacija bo stekla, imeli bomo več inspiracije pri pisanju in pri vseh intelektualnih delih.

Sonce v Dvojčkih nam postreže s svojo dvojnostjo človeških odnosov, bit je notranje razdeljena. Polovica Sonca v Dvojčkih čuti, deluje, živi, druga polovica pa opazuje. Hkrati bomo delujoči in razmišljujoči in  prilagodljivi ter nerazumljivi. V vsem bomo izražali  dvojnost, vpliv dualizma v človeškem telesu. Do 21. junija s poletnim solsticijem bomo zračna znamenja oživela, torej Dvojčki, Tehtnice in Vodnarji( tudi ascendent), nam bo šlo odlično,  vitalna energija bo  dobra, mi se bomo dobro znašli in bili ustvarjalni. Tudi Ovni in Levi se bomo nalezli te brezskrbne energije, sposobnosti spremembe, ustvarjalnosti  in zanimivega življenja. Enolično in ponavljajoče življenje bo nemogoče, vse se nam bo zdelo drugačno. Življenje bo pestro in zanimivo, prva potovanja in dopusti so že pred nami. Dvojčki znamo zelo dobro načrtovati, delati plane v prihodnost, pa tudi če se kdaj ne realizirajo, ne odnehamo. Se boste pač morali navaditi, da imamo Dvojčki v mislih vedno  besedico ČE…. 

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Če vas zamika osebno astrološko  svetovanje,  si ga lahko naročite za samo 40 eur na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 20.05.2019 22:00