0, 19.05.2019 19:43

PONEDELJEK 20. maja z LUNO v optimističnem STRELCU

Za nami je obdobje, ko smo bili na višku energije in bili tudi čustveno zelo vznemirjeni. Luna se že umika iz svoje polnosti in bo v tem tednu dni  v svoji  padajoči fazi, kjer se bo pomikala  proti zadnjemu krajcu.

V ponedeljek bo s Strelčevo energijo zelo prijeten in vesel dan, v nas bo veliko volje, energije in optimizma, da dosežemo vse zastavljene cilje. Življenje je lepo si bomo rekli in to tudi občutili. Ko smo pozitivni in zaupamo vase, se tudi okoli nas dogaja »čudež«, stvari nam kar stečejo. Večerna povezava Lune z njenim dispozitorjem Jupitrom bo briljantna. Zlahka se bomo znašli na poti do svojega cilja. Danes bosta Sonce in Merkur na zadnji stopinji znamenja Bika, saj se jima že mudi naprej, da jutri skupaj vstopita v komunikativnega Dvojčka.

Opravite dobre nakupe, samozavestno  se promovirajte in postavite nove smernice za učinkovito poletje. Pri vseh opravilih, nam bo danes pomagal Jupiter, ker on v Strelcu je veliki dobrotnik, še posebno se nam bo dobro obrestovala predhodna vnema in napor.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Če vas zamika osebno astrološko  svetovanje,  si ga lahko naročite za samo 40 eur na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

 

 

Nazadnje urejano na 0, 20.05.2019 08:08