0, 09.05.2019 13:04

ASTROLOŠKI VPLIVI v času od sobote 11. do nedelje 19. maja

SOBOTA in NEDELJA bosta z Luno v optimističnem Levu zelo prijetna dneva, izkoristimo ju zase, za svoje potrebe, za aktivnosti, katere nam prinašajo občutek zadovoljstva in sreče.

Sami lepi aspekti Lune in Sonca zelo blagodejno vplivajo na nas, zato smo bolj delavni, odgovorni, imamo več energije, zlahka uvajamo novosti, planiramo svoje življenje in aktivno preživljamo čas. Resnično uživajte proste dneve, tisti, kateri jih imate, ostali, pa ponosno do rezultata.

V času od PONEDELJKA do SOBOTE bo Luna v svoji aktivni, rastoči fazi in bo svojo polnost dosegla v soboto pozno zvečer v znamenju Škorpijona, zato bo ta teden zelo dinamičen za nas. Začeli bomo s ponedeljkovo Luno v Devici, kar bo odlično za vsa narejena dela. Zelo bomo pridni in učinkoviti.

TOREK bo zelo dinamičen in aktiven dan, veliko zunanjih pritiskov planetarnih energij bo vplivalo na naše razpoloženje. V sebi bomo čutili veliko notranje moči, katero bomo želeli vnovčiti. Zbrani pri delo, to pa ja, naj nam rutina narekuje tempo. Popoldanski čas zna biti malce nemiren in mi vročekrvni.

V SREDO bo Luna v harmonični Tehtnici, Venera pa v svojem znamenju, v čutnem Biku, v ljubezni bo naslednje tedne vse prijetno, umirjeno in lepo. Bodimo pozorni na odnose, na ljubezen in harmonično delovanje. Prepustimo se lepim odnosom in se ne bojujmo po nepotrebnem.

Tudi ČETRTEK bo z energijami Tehtnice in z vstopom Marsa v Raka nekako konstruktiven dan, vse se bo vrtelo okoli odnosov, razumevanja, povezovanja, družabnosti, morda bomo imeli malce manj fizične energije, vendar nič zato. Okoli opoldneva, nas lahko nekaj  zmoti in prepreči dogovore, vendar rešitve so vedno tu za nas.

Če smo včeraj razmišljali samo o skladnosti in umirjanju, bomo danes v PETEK bolj strastni in zamerljivi. Luna v Škorpijonu zna iz nas izvleči vse, tisto manj prijetno, preobčutljivost, ljubosumnost in željo po maščevanju. Bo pa energije dovolj, zato le aktivno, predvsem pri delu ali športu. Notranji nemir in neskladnost seveda neti tudi bližnji ščip ali polna Luna.

SOBOTA bo z Luno v Škorpijonu bolj introvertiran dan, odgovarjala nam bo samota in mir v sebi, po drugi strani pa bodo v nas tudi trenutki velikih napetosti. Ne se spuščati v konflikte, v neprimerno komunikacijo in ne sodelovati pri nepotrebnih internetnih komentarjih, kajti »duh« lahko uide iz »stekleničke« in napisanih ter izrečenih besed, ne moremo vzeti nazaj. Moramo vedeti, da je znamenje Škorpijona v manj prijetni razlagi, znamenje napadalnosti, destruktivnosti, merjenju moči za vsako ceno in težko spusti, gre do konca, rajši umre, kot da se umakne… 

Ob 23:11 uri bomo imeli ščip ali POLNO LUNO  na 27 stopinji Škorpijona, v opoziciji s Soncem in Merkurjem v Biku in v povezavi z njenim planetom Plutonom. To bo zelo močna polna Luna, ki bo od nas pričakovala in zahtevala preobrazbo. Ja to je proces, ki ni najbolj prijeten za nas, je pa koristen. Moramo spuščati stare vzorce, spreminjati zakoreninjene navade, zdraviti svojo ranljivost in  razmisliti o svojih zavezah. Naše misli znajo biti preveč toge, prerasle z družbenimi starokopitnimi vzorci, hitro se odrečemo  mentalni odgovornosti, tudi etični in moralni drži. Vsak lahko vsakemu v obraz na zelo neprimeren način pove vse svoje frustracije, jezo, še rajši pa to napiše iz skritega profila. Naj se stari vzorci odstranijo, pazimo na svoje besede, dejanja, postavimo besedi meje in prostor, ter pomislimo tudi na svojo krivdo. Kje smo ranjeni, da se tako odzivamo?

Naj bo ta polna Luna za nas potovanje v preobrazbo.

V NEDELJO se počasi vse umiri, naše emocije se sproščajo, tudi notranji nemir, vendar naj Pluton odstrani vse, kar ni dobrega za nas. Dober občutek je, ko je naše delo opravljeno, da naredimo  nek premik v sebi in da ostane v nas samo mir ter spokojnost. Naredite si lep dan, odpotujte kam na izlet, današnja Strelčeva energija je usmerjena naprej, v prihodnost in v veselje. 

Živimo s tem, kar naše telo potrebuje, zavedajmo se svoje minljivosti, bodite zelo lepo, bom mislila na vas, mislite še vi malce name, jaz grem na malce »drugačno potovanje«,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar