0, 07.05.2019 14:21

ČETRTEK 9. maja z LUNO v sočutnem RAKU

Prijeten četrtek nas bo kar vabil k kreativnosti, saj se Sonce v zemeljskem Biku lepo poveže z nežnim Neptunom, kar v nas odpira inspiracijo, nežnost, sočutje in domišljijo.

Danes bo Luna v emocionalnem Raku naredila same lepe aspekte z drugimi planeti, poleg Sonca bo tudi Luna lepo povezana z Neptunom in to je res velik navdih v nas in pripomore k nežnemu vzdušju. Domača dela in obveznosti nam bodo uspevala, ravno tako bomo dobro planirali svoje življenje in postavili nove smernice, ki bodo zelo trdne in temeljno močne. Vsi si želimo varnega in stabilnega življenja, tako zase, kot za svojo družino, zato morajo biti tudi naše odločitve jasne, modre in dobro ciljno naravnane. Le tako lahko pridemo do ugodnih življenjskih pogojev in standarda. Venera je planet blagostanja, odnosov in ljubezni in z največjim benefikom Jupitrom v taki lepi povezavi, kot bo danes, nima konkurence. Vse lepo, prijetno in uspešno bo v zraku, izkoristimo in se imejmo lepo.

Ugoden četrtkov dan naj nam polepša življenje,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Osebno astrološko  svetovanje si lahko naročite za samo 40 eur na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.