0, 07.05.2019 12:09

SREDA 8. maja z LUNO v čustvenem RAKU

Še en prijeten dan v nizu je pred nami, dopoldne se bo Luna prestavila v družinskega Raka in v ospredju bodo zopet domače zadeve.

Vrteli se bomo na vrtu in sadili vse rastline, katerim je sedaj čas, da pridejo v zemljo. Vrtna opravila kličejo, prav tako saditev okrasnih rastlin, kot urejanje atrijev in dvorišča. Za tiste, ki prisegate na višje temperature, se boste rajši zadrževali v kuhinji in kaj dobrega skuhali ali spekli. Več bo ukvarjanja in igranja z otroki, saj nam bodo družina in odnosi zelo pomembni. Imeli bomo tudi celodnevni vpliv, srečanje Merkurja in Urana v Biku, od idej in zamisli se bo kar iskrilo. Prebliski, domislice, novosti, nove ideje, vizije, posebno na področju financ in denarja, vse za to, da bo bolj stabilno in trdno, o čemer govori znamenje Bika. Naš vložen trud se nam bo splačal, poskrbimo za svojo prihodnost. Večkrat preberem v raznih komentarjih, da se ne dobi kreditov, to res ne bo držalo, ljudje radi jamrajo. Vse banke ponujajo kredite, tako kratkoročne, kot dolgoročne, tudi za tiste, z nižjimi dohodki. Je pa res tudi to, da moramo biti kreditno sposobni, saj banke dobro živijo od posojanja denarja. Torej, ne se bati vlaganja v nepremičnino, to je na dolgi rok najboljša in najbolj varna naložba.

Uporabimo to svežo, mlada in aktivno fazo Lune in se premaknimo naprej,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar 

Osebno astrološko  svetovanje si lahko naročite za samo 40 eur na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Nazadnje urejano na 0, 07.05.2019 14:33