0, 26.04.2019 19:40

VIKEND 26. in 27. aprila z LUNO v raziskovalnem VODNARJU

V SOBOTO ponoči bomo imeli zadnji Lunin krajec v Vodnarju in zelo rigidno bomo vztrajali pri svojem, to je dinamična energija, ki nas ne pusti ravnodušnega.

Hitro se bomo odzvali in nihče nas ne bo ustavil, jasno in glasno bomo argumentirali svoje mnenje. Vendar nas bo tudi vleklo v družno, posebno nam bodo blizu isto misleči ljudje. Luna z Venero in Merkurjem sili v družbo, med prijatelje, rada se povezuje in zabava. V soboto bomo imeli tudi en aspekt Marsa in Neptuna, kar nam lahko naredi nejasne situacije, neka megla, napake in zbeganost je lahko pogostejša. Ne se čuditi, če se bodo ljudje obnašali nenavadno. Ker bo v soboto praznik, za večino prosti dan, bo zabava z alkoholom zaželjena. Pazljivo, hitro je lahko preveč, posebno, ko se boste usedli za volan. Še posebno vsi, ki imate pred seboj prosti teden dni in se odpravljate že na prvomajski dopust.

NEDELJA bo prav tako v energijah svobodoljubnega Vodnarja, vplivi Lune pa prijetni, torej je pred nami vsaj astrološko, zelo prijeten dan. Dinamiko in aktivno preživljanje dneva nam bo spodbujal Mars, Jupiter pa odlično počutje in skladno delovanje. Ne se braniti družbe, prijateljev in družinskega srečanja. 

Prijeten vikend vam želim astrologinja Irena Dolar