0, 12.04.2019 14:49

VIKEND 13. in 14. aprila z LUNO v samozavestnem LEVU

Pred nami je vesel, optimističen in ustvarjalen vikend, Luna v Levu nam vedno postreže z veseljem in različnimi dogajanji.

V SOBOTO bomo zlahka načrtovali izlete, srečanja s prijatelji, družabne dogodke, proslave in praznovanja. Veselili se bomo nakupov, prostega dneva in bili dobre volje. Naredimo si zanimiv dan, vendar je Sonce iz Ovna tudi  v dinamični povezavi s Plutonom, kar lahko na nekaj pritiska. Morda na naš ego, morda bomo od sebe in drugih pričakovali preveč. Če sledimo svojemu notranjemu miru in ohranjamo skladnost v odnosih, bo vse odlično in brez problemov.

NEDELJA nam prav tako z Luno v Levu pripravlja optimističen, zanimiv in radosten dan, ko bomo z lahkoto ustvarjali svoje cilje in zaupali v svojo presojo. Lahko bomo zadovoljni, saj bo aktivno Sonce v odlični povezavi z retrogradnim Jupitrom in z njima bodo naše odločitve prave in koristne. To je tudi aspekt uspeha in razvoja, vendar ker je Jupiter retrograden, naj naša notranja presoja in osebni razvoj naredita svoje. Prepustimo se navdihu. 

Čudovit vikend vam želim astrologinja Irena Dolar

 

Nazadnje urejano na 0, 12.04.2019 14:55