0, 26.03.2019 15:28

SREDA 27. marca z LUNO v sproščenem STRELCU in resnem KOZOROGU

Življenje nas vodi dovolj energično in spodbudno, zelo smo se razveselili vstopa Sonca v ognjenega Ovna, kot Venere v romantične Ribice. Še vse zavore nam bo sprostil kmalu Merkur v direktnem gibanju, pa bo naša aktivnost na višku.

Danes bomo do 15:07 ure še z energijami veselega Strelca, ponuja nam močan optimizem, želje in upanje v boljše pogoje življenja, no v popoldanskem času bomo vse bolj vzeli zares. Kozorogova energija je bolj preudarna, dobro organizirana, kjer uvaja v naš način delovanja red in disciplino. Vse močno drugače kot nakazuje Venera v nežnih Ribicah, katera nas bo v odnosih približala drug drugemu in bolj čustveno povezala. Današnja povezava Venere bo z Luno, ko bomo izkoristili prijetno z koristnim in ko nam bodo uspela poslovna srečanja . V zasebnih odnosih in v partnerstvu, pa z Uranom prinaša prijetna presenečenja. Lahko prinese drugačne romantične zadeve, avanture in novosti v odnosih. Vsi smo že nestrpni, da pridemo do obrata Merkurja, vendar ne se še veseliti prehitro. Še vedno bo potrebna previdnost, posebno še v četrtek, na dan Merkurjevega obrata.

Prijeten dan vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail :  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .