0, 24.03.2019 18:59

PONEDELJEK 25. marca z LUNO v pozitivnem STRELCU

Za nami je prijeten vikend, še posebno vreme nam je bilo naklonjeno. Upam, da ste ga lepo izkoristili in kaj naredili za revitalizacijo telesa.

Pred nami so pozitivne energije znamenja Strelca, Luna bo zjutraj prestopila v to ognjeno znamenje in se v popoldanskem času lepo povezala s Soncem. Dan bo odličen za vse pravne zadeve, za marketing, za oglaševanja, za izobraževanje in za stike s tujci in tujino. Vse že imamo, ognjeno Sonce v Ovnu, dinamično Luno v Strelcu, čakamo še na vstop Venere v Ribice, kjer se odlično počuti, Marsa v Dvojčke, kjer bo lahko razsipaval energijo na vse strani in seveda na obrat Merkurja. Merkur se obrača v četrtek, vendar se ne smemo še zelo veseliti prehitro, v Ribah bo še do 17. aprila. Če mene vprašate, je tudi sedaj dobro, vsak dan nam paleta astroloških znamenj nariše kaj novega, prijetnega in tudi odgovornega, vendar če pa želimo eno močno spodbudo in adrenalinsko bombo za naprej bo od srede aprila  najbolj »eksplodirala«.

No in mi smo tukaj in zdaj, tako, da v ponedeljek le lepo po planih realizirajmo to, kar smo imeli zadnje dni v teku. Svetili z ognjeno energijo prinašata veliko spodbude, aktivnosti, dolgoročne plane in dobro voljo.

Prijeten začetek tedna vam želim astrologinja Irena Dolar