0, 04.03.2019 13:37

TOREK 5. marca z LUNO v senzibilnih RIBAH

Smo tik prem mlajem in naše telo ter misli potrebujejo počitek, mir in več spanja. Vpliv znamenja  Ribe, vsa ta zmeda in pasivnost, nas še posebno ustavlja, danes bo obrat Merkurja.

Že tako zmeden Merkur v znamenju Ribe, kjer se težko racionalno in trezno obnaša, ga bo retrogradnost še posebno umirila in spravila v tišino. Merkur v Ribah deluje z občutki, z intuicijo, z veliko mero domišljije in nezavestnega delovanja. Težko bomo razmišljali na praktičen in organiziran način, vodila nas bo intuicija, inspiracija, moč bomo poiskali v globini čustev, v ustvarjalnosti in osebni kreativnosti. Čas Merkurja v Ribah ni čas za dolgoročne plane in trdne zaveze, saj bomo pod vplivom čustev, posledično ne sigurni in nerealni ter pod vplivom okolja. Njegova moč je v nežnosti, občutljivosti, sočutnosti, dovzetnosti energij iz okolja, od drugih ljudi, zato se bo na nas lažje  vplivalo. Plani v tem obdobju redko poženejo korenine. Prepustimo se svoji intuiciji, poiščimo svoj notranji mir, spoznajmo sebe in svoje občutke. Vsekakor se pa ne naprezajmo, prepustimo se toku in sprejmimo združitev Lune in Sonca v mlaj. Bo v sredo ob 17:03 uri.


Ne jezimo se danes na sebe in ljudi okoli sebe, kajti zmeda bo velika, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar