0, 01.03.2019 20:04

VIKEND 2. in 3. marca z LUNO v preudarnem KOZOROGU in neodvisnem VODNARJU

Merkur se upočasnjuje in se pripravlja na retrogradno smer, ravno v času, ko se bo Uran po sedmih letih premaknil v zemeljskega Bika. V SOBOTO bomo močno občutili Lunin vpliv z Plutonom, Merkurjem, Uranom in Venero.

Izpostavijo se lahko skrivne in temačne zadeve, za katere se je prehodno zelo poskrbele, da so ostale neopažene. S počasnim Merkurjem bomo v iskrenem stiku sami s seboj in z lahkoto bomo komunicirali iskreno, pozorno in sočutno. Dnevno rutino nam lahko nekaj prekine in prinese svež vetrček, ne se zanašati na zdrav razum, marsikaj lahko odnese trezno presojo. Zvečer bo Luna prestopila v bolj lahkotnega in prijateljskega Vodnarja in kasneje zvečer še objela odprto Venero. Družabnosti nam ne bo manjkalo, pojdimo ven, na pustovanje, na veselo zabavo, kjer smo lahko norčavi in neobremenjeni.

V NEDELJO si bomo »lizali rane«, nekateri od žuljev, zaradi intenzivnega pustovanja, nekateri zaradi kozarčka preveč…). Vsekakor pa bo dan zelo zanimiv, družaben, pester, z vložki presenečenja. Veselimo se prihajajočih pustnih dni, norčij, zanimivih mask in slastnih krofov. Zvečer pa le hitro spat, ker zna biti večer stresen. 

Prijetno pustovanje vam želim, tudi sama se bom pošteno razvedrila,  astrologinja Irena Dolar