0, 13.02.2019 22:02

ČETRTEK 14. februarja z rastočo LUNO v DVOJČKIH

Bolj družabno in prijetno bomo preživeli dan, saj Luna v Dvojčkih spodbuja druženje, veselje in komunikacijo, odlično za praznovanje valentinovega, kar je dandanes v navadi med zaljubljenimi.

Včasih je bil 14. februar praznik svetega Valentina, to je bil rimskokatoliški praznik, dan posta, ki se je kasneje razvil v praznik romantične ljubezni. Zaljubljeni si medsebojno izmenjavajo »valentinčke«, ljubezenska darilca, včasih so to bila pisemca, v obliki srca ali Kupida. Vsem nam je pa že zdavnaj jasno, da je to praznik trgovcev, saj si z našo potrošniško mrzlico »manejo roke« od zaslužka. No od nas pa je odvisno, koliko bomo zapravili, drobne pozornosti niso nikoli odveč, ampak ne samo za valentinovo ali osmi marec…)

Torej danes so astrološki vplivi ugodni za vsa praznovanja, za druženje in za ustvarjanje dobre volje. Mars nam bo premešal energijo in  testosteron našim moškim, saj zemeljska energija Bika ponuja počasno delovanje, ležernost in pa tudi vzdržljivost ter moč.  Naša volja bo usmerjan v finance, na materialno področje, znali bomo uživati ob dobri hrani in pijači. Zvečer pa » crkljanje«…)

Imejmo se radi in si to tudi večkrat pokažimo,

vam želim astrologinja Irena Dolar