0, 08.02.2019 18:42

VIKEND 9. in 10.februarja z LUNO v samoiniciativnem OVNU

V SOBOTO in v nedeljo bo dinamična Luna v neugodnih povezavah s Saturnom, Plutonom, Marsom  in Uranom, zato bomo dokaj napeti in nervozni.

Dinamični aspekti nas lahko spravljajo iz tira, sicer dajejo tudi spodbudo k aktivnemu preživljanju časa, vendar znamo biti tudi napeti in naporni. Iz nas znajo potegniti najslabše, bomo nemirni, neučakani, nepotrpežljivi in vihravi. V soboto bo tudi celodnevni vpliv Merkurja, kateri bo na zadnji stopinji Vodnarja in Urana, kar nam bo dajalo živahen um, hitro komunikacijo, zato se hitreje sporečemo in seveda tudi željo po nenadnih spremembah in novostih. Torej bo nemirna sobota.

NEDELJA bo tudi naporna, vendar znamo imeti v sebi nek ustvarjalen nemir, ker Luna in Sonce pa bosta usklajena. Pluton bo tisti, ki bo želel spremembe, zaključevanje. Mars pa bo preveč hiter, vihrav in netakten, kar je sicer dinamična energija, vendar tudi rušilna. Merkur, planet misli, govora, spomina, dojemanja, pogovorov in vsega mentalnega dela bo šel v Ribe, torej v naslednjih tednih ne bo nič več doslednosti, logike in dobre strukture. Bo pa poudarjen umetniški navdih, glasba, slikanje in ostala kreativnost.

Bodimo zadovoljni s tem kar imamo in kar se nam ponuja, ne biti neučakani in nervozni, saj bo že v ponedeljek prijetnejša energija,

lep vikend želim astrologinja Irena Dolar