0, 30.01.2019 14:28

ČETRTEK 31. januarja z LUNO v zanosnem STRELCU

Tudi četrtek bo dan, ko bodo energije obarvane pozitivno in razveseljujoče.

Šele v petek se začne vse bolj resno dogajati in obračati k manj prijetnim obveznostim. Sami lepi aspekti te vesele Lune v Strelcu, nas vodijo po poti veselja, optimizma in zadovoljstva z obstoječim. Ker bomo srečni, zmoremo in dosegamo več. Mars prinaša fizično energijo in volje ter pogum, napredek bo viden. Venera objeta z Luno pa idealistično potrebo po povezovanju, druženju, navezovanju stikov in načrtovanju dopustov. Že veste kam boste letos šli na glavni dopust? Zdaj je čas za plane. Veselja nam ne bo manjkalo, svet je lep in velik, samo obiščimo ga…)

Prijeten dan vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail :  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .