0, 27.01.2019 18:41

TOREK 29. januarja z LUNO v ekspanzivnem STRELCU

Dnevi z Luno v Strelcu so nam še posebno všeč in se jih veselimo, saj je to ena pozitivna, optimistična energija, katera v nas odpira veselje, radost in smeh.

Danes se ne bo Luna povezovala z ostalimi planeti, tako da ostaja ta svetel optimizem in dobre vibracije v nas.  Občutek, da vse zmoremo, da se bo vse doseglo, da je svet lep in dostopen nam da polet in ekspanzijo pogumnih korakov. Ponoči na sredo, se bo dovršila povezava ustvarjalnega Sonca in razumskega Merkurja v Vodnarju, katera da moč mislim in besedi, katera nam odpre oči in povečuje dojemanje. Uporabimo jo konstruktivno, postavimo si visoke cilje, osredotočimo se na svojo prihodnost, zbistrimo si misli in se usmerimo k bistvenim zadevam. Balast izluščimo in bodimo srečni. Ta konjukcija pomaga tudi pri vsem intelektualnem delu, pisanju, opravljanju tečajev in izpitov ter odpira zanimanje za astrologijo in njen vpliv na nas.

Naj bo vsak naš trenutek, trenutek sreče, z vami in za vas astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail :  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .