0, 18.01.2019 18:28

VIKEND 19. in 20. januarja z LUNO v čustvenem RAKU

VIKEND, ki je pred nami bo zaznamovan z energijami emocionalnega Raka, v nas bo višek enih emocij in čustev, saj so dnevi pred polno Luno vedno nakopičeni z močno energijo ki jo čutimo v nas in okoli nas.

Marsikdo bo v SOBOTO nemiren in stres v telesu lahko povzroča slabše počutje. Predvsem pa bomo radi doma, v okvirju družine, doma in družinskih vrednot. 

V NEDELJO bo Sonce vstopilo v fiksno znamenje v Vodnarja in vsi, ki imate v teh dneh rojstni dan, boste zelo naporno in dinamično občutili ponedeljkovo polno Luno in Lunin mrk. Močna želja kaj spremeniti in predrugačiti, bo pritisnila na pravi gumb. Nekaj bo moralo oditi iz vašega življenja. Nedelja bo tudi za ostale kar stresna, še pred tem, da  se bo Luna postavila Soncu nasproti, bo izzivala Saturna, Plutona in Merkurja. Lahko bomo zelo naporni v čustvenem smislu, naše misli bodo pod vplivom emocij, zato imamo lahko prenapete odzive. Nemir in stres v glavi in telesu. Vse v nas se pripravlja na Lunin mrk in polno Luno, katera se bo dovršila v ponedeljek, 21. januarja zgodaj zjutraj. 

Ne bodimo preveč občutljivi in užaljeni za vsako »figo«, zavedajmo se, da so dnevi pred polnostjo Lune vedno malce neprijetni in polni enih emocij. 

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 18.01.2019 19:04