0, 11.01.2019 21:37

VIKEND 12. in 13. januarja z LUNO v strastnem OVNU

Po jutranjem lenobnem vzdušju bomo zakorakali v dinamično in aktivno SOBOTO, saj bo Luna ob 9:17 uri prestopila v ognjenega Ovna. Odličen dan bo za športno udejstvovanje, izkoristimo močno fizično energijo in bodimo aktivni.

Smučanje, pohod v hribe, sprehodi, tek, vse tam kjer se bo lahko izrazila naša močna volja in tekmovalnost. Večerna povezava Lune in Venere bo prinesla veliko strasti, romantike, želje po zabavi, plesu in vsesplošno zadovoljstvo. Noč bo imela prav posebno moč.

Vznemirljivo stanje se bo nadaljevalo v NEDELJO, še vedno bo veliko ene energije v nas, vendar ne bo tako pozitivno izražena kot v soboto. Merkur in Saturn, tako dinamično aktiviran z ognjeno Luno, lahko v nas sproža jezo, nemir, slabšo komunikacijo, pesimistično razmišljanje in slabo voljo. Nemoč se upreti težavam prinaša za marsikoga lahko občutek frustracije in blokade v dojemanju, posebno vsem, ki imate to težavno kombinacijo v svoji rojstni karti. Še dobro, da se Luna povezuje tudi z Jupitrom, ki ima funkcijo rešitelja, vendar, kot že zadnje dni vsak dan omenjam, se danes dokončno sestavi kvadrat tega Jupitra z Neptunom, kar lahko prinese razočaranja in občutek, da nam nekaj spolzi skozi prste. Nekaj kar mislimo, da je naše, dobljeno, osvojeno, pa se bo izkazalo, da je samo privid, naša nerealna predstava. 

Vendar jutri je nov dan in novi astrološki vplivi, z njimi moje astrološke razlage, za dežjem vedno posije Sonce, za kvadrati pa v astrologiji lahko stojijo harmonični aspekti.

Jutri bo nov dan in nove energije, lep vikend vam želim in izkoristite sobotno energijsko podporo v celoti, 

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar